REGION

Nestala djevojčica: Majka moli za pomoć, u potragu uključena i policija

Djevojčica se traži intenzivno od momenta kada se saznalo i preko društvenih mreža gdje se širi njena fotografija sa podacima

Milica Tišma. Facebook

Piše: M. I / Kurir.rs

1.8.2019

Šesnastegodišnja djevojčica Milica Tišma iz Novog Sada, nestala je 30. jula gdje se i dalje traga za njom. U potragu za djevojčicom uključena je odmah i novosadska policija, a i sama porodica koja obilazi razna mjesta.

- Nigdje je nema i dalje. Ne znam šta bih rekla, poludjeću. To što neko piše da je imala momka, nije tačno. Ona je dijete sa posebnim potrebama i nije ni izlazila. Tog dana, ja sam bila sa njom i morala sam da izađem, bukvalno na 10 do 15 minuta. Za to vrijeme ona je nestala, to je znači oko 15 časova – kaže mama Maja Virijević Tišma. 

Djevojčica se traži intenzivno od momenta kada se saznalo i preko društvenih mreža gdje se širi njena fotografija sa podacima, a nalazi se i u registru “Nestali Srbija”.

Djevojčica na sebi ima teksas šorc, sivu majicu, srebrne sandale i crnu torbicu. Visoka je oko 168 cm, ima crnu kosu, ošišana kratko sa lijeve strane.

- Preklinjem sve koji su je vidjeli ili je uoče, da mi se odmah jave, kako bismo je locirali. Javite na telefon 065-66-700-60 ili policiji – moli majka Maja Virijević Tišma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.