SKANDAL

Boki 13 u vezi sa srbijanskim političarom: Našli eksplicitne fotografije i dva videosnimka

U jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide

I. Š. / Avaz.ba

17.8.2019

U telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti zvijezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku s jednim srbijanskim političarom. 

Pronađene su čak i eksplicitne fotografije njihovog intimnog druženja i one su sada u posjedu istražnih organa u Skoplju, koji utvrđuju ima li veza voditelja i srbijanskog političara veze s aferom ''Reket'', koja danima trese Sjevernu Makedoniju. 

- Policijski inspektori koji su uhapsili Bokija 13 i oduzeli mu telefon bili su bukvalno šokirani kada su vidjeli čega sve ima u njemu. Između ostalog, pronađen je ogroman broj poruka koje je voditelj razmijenio s političarom iz Beograda, a uz to i nekoliko fotografija i dva videosnimka - otkriva sagovornik iz Skoplja, uključen u istragu. 

Kako objašnjava izvor, neke od poruka koje su razmjenjivali Boki 13 i političar datiraju iz dana koji su prethodili njegovom hapšenju. 

- U jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide, a političar mu odgovara da je i on nestrpljiv da se što prije sastanu - navodi sagovornik lista ''Srpski telegraf''. 

Radi se, inače, o srbijanskom političaru koji često putuje i objavljuje slike s različitih destinacija, a prije nekoliko mjeseci objavio je na društvenim mrežama sliku upravo iz Skoplja. 


Boki 13. PrintScreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.