JEZIVO Misterija kod Šapca

Otišla po sladoled i nestala: Pronađen Miljanin bicikl, ali nje nema

U njenom telefonu otkrivene prijeteće poruke

A. Ču. / Avaz.ba
28.08.2019 20:32

Miljana Vesić: Naprasno nestala

Foto: Facebook

Miljana Vesić (35), djevojačko Stanić, nestala je jučer oko 12 sati u Ribarima, mjestu pored Šapca.  

Kako se navodi, žena je nestala ispred supermarketa u kojem je radila oko 12 sati u Ulici Cerska 42 i od tada joj se gubi svaki trag.

Miljana je tog dana otišla u radnju prije posla da bi kupila kćerki (8) sladoled i sebi cigarete.

- Kolege su je vidjele kada je ušla u radnju oko 12 sati. Smjena joj počinje u 14 sati. Ona tu inače redovno kupuje namirnice jer živi blizu. Međutim, navodno je ubrzo viđena u magacinu radnje, nakon čega je izašla ispred objekta, od tada je niko više nije vidio ni čuo. Sva dokumenta su joj ostala u magacinu, a bicikl ispred marketa, objašnjava Miljanin rođeni brat Goran Vesić.

On kaže da je sa njom imao jako dobar odnos i da bi prvi znao da je ona svojevoljno nestala, kao i da je sa rođacima i prijateljima pretražio sve, piše Blic.

- Telefon je ostao sa njom i bio je nedostupan kada je nestala. Bio je dostupan tek uveče, pa je onda bio uključivan i isključivan sve do 2, 3 ujutru, kada više nije bio uopće, a znam da joj je baterija na telefonu veoma loša - naglašava brat za "Pink".

Ženin nestanak je prijavio suprug koji je u vrijeme nestanka bio na poslu.

Kako kaže Goran, Miljana je prije odlaska u kupovinu ručala sa kćerkicom kojoj je rekla prije 12 sati da ide da joj kupi sladoled.

Kako za "Blic" pričaju Miljanine komšije policija je izvadila listing njenog telefona i među porukama i pozivima pronađene su i prijeteće poruke.

- Strahujemo da joj je neko naudio - kažu komšije za "Blic".

Tagovi

Šabac Nestanak

Komentari

NA VRH