HRVATSKA Zanio se na pitanje o prijateljstvu s predsjednicom

Zdravko Mamić: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao: „Boginjo moja!“

- Svi moji članovi obitelji, svi na koje imam utjecaj, kao i ja, dat će glas Kolindi Grabar-Kitarović

24.sata / Avaz.ba
03.09.2019 23:31

Mamić: Bio sam pišljivi donator

Foto: Avaz

Sud BiH nedavno je donio pravomoćno rješenje prema kojem nema uvjeta za izručenje Zdravka Mamića Hrvatskoj, kojeg tamošnji USKOK tereti za zločinačko udruživanje u sklopu kojeg je s još nekoliko osoba izvukao oko 200 miliona kuna.

U intervjuu za RTL dobro raspoloženi je Mamić rekao da bi „sve ponovio“, a posebno se zanio na pitanje o prijateljstvu s predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović.

- Svi moji članovi obitelji, svi na koje imam utjecaj, kao i ja, dat će glas Kolindi Grabar-Kitarović, jer je ona nešto najdivnije što je Hrvatska mogla dobiti. Miroslav Škoro je čovjek kojeg ja volim i poštujem, ali ja nisam prostitutka i nisam vrtirep - rekao je Mamić i nastavio:

- Ne razumijem zašto ljudi oko nje ne nađu način, kad se špekulira jesam li ja njoj teret ili nisam, da kažu decidirano ''pokvarenjaci, zašto falsificirate''. Je li zlo ako je predsjednica pjevala ili plesala, ili je Mamić ispred predsjednice kleknuo, kada ona nije znala da je Mamić u predmetu nekom. Gdje je tu problem? Istina je jedina da sam ja bio simpatizer predsjednice, da sam bio pišljivi donator s 10.000 kuna. Njoj osobno bih dao sve što imam da bude ponovno predsjednica.

Mamić je dodao da je „ponosan što je takva žena predsjednica''.

- Ako postoji fotografija, a postoji sigurno, na njoj samo pjevamo ili plešemo, a to je rijetko, možda jedanput ili dvaput smo plesali. I treći put, ja sam kleknuo i rekao - ''predsjednice, boginjo moja''. Što tu ima loše, to sam ja, to sam cijeli život. To samo džek može, kleknuti pred ženu i reći ''boginjo moja'' - zaključio je Mamić u svom stilu.

Komentari

NA VRH