AKTUELNO

Bivša supruga policajca o kojem bruji Crna Gora: Šćepanović nije nikakav heroj, već nasilnik i prevarant

Aleksandra je, pored ostalog, objavila i prepisku s njim u kojoj mu traži da joj vrati novac od očevine

Miloje Šćepanović. Antena M

Avaz.ba

28.12.2019

Bivši policajac Miloje Šćepanović kazao je da svakog mjeseca plaća bivšoj supruzi po 200 eura na ime alimentacije te da je to regulirano preko njegove plaće, također je dodao da će tužiti bivšu suprugu zbog iznesenih tvrdnji, prenosi "Antena M".

Bivša supruga nikšićkog policajca, Aleksandra Šćepanović, koji je jučer objavio da je dao otkaz, rekla je da razlog tog čina nisu “uvjerenja”, kako je on tvrdio, već kockarski dugovi i krediti.

Na takve tvrdnje reagirao je Miloje Šćepanović. 

- Već devet mjeseci redovno plaćam alimentaciju. Svakog mjeseca od plate mi se direktno odbija 200 eura na ime alimentacije. To možete lako provjeriti. Ona ima po 200 eura alimentacije svakog mjeseca i ne znam šta sad s tim. Svako svoj posao. Ukoliko od 1. marta ne budem plaćao alimentaciju, onda može da stoji ta njena priča, a do tada… - kazao je Šćepanović.

Što se tiče prijava za porodično nasilje, kazao je da se za to treba obratiti nikšićkoj policiji.

Najavio je da će tužiti bivšu suprugu za iznesene tvrdnje.

Podsjetimo, bivša supruga Miloja Šćepanovića tvrdi kako on nije nikakav heroj, već nasilnik i prevarant. Ona je na svom Facebook profilu objavila dokumente NVO SOS Nikšić kojima potvrđuje da je bivši suprug nasilnik koji ju je tukao. Također, objavila je i prepisku s njim u kojoj mu traži da joj vrati novac od očevine. Poenta cijele priče je da on želi da se dokopa novca jer ne prima ni cent, i kreditima je iz kojih se neće izvući nikada – kazala je Aleksandra za CdM. 

Kako je istakla, ona je odlučila da progovori o ovome nakon što je vidjela u medijima da od njenog bivšeg supruga prave heroja. Ona tvrdi da je on prevarant, da ne plaća alimentaciju, kao i da joj je uzeo novac od očevine i kupio auto. 

- Otvaram portale, svuda iskače Miloje Šćepanović. Dijete viče: ‘mama, tata’! Šta da joj kažem? Jeste dušo moja, tata u novom pokušaju, pljačke i prevare – napisala je na Facebooku Aleksandra Šćepanović.





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.