CIRKUS

Šešelj izvrijeđao Trifunovića: Džaba mu je Vučić snižavao cenzus, nije to govedo za Narodnu skupštinu

Kakva je sila ovaj Sergej Trifunović

Piše: E. T. / Avaz.ba

18.1.2020

Sergej Trifunović. Avaz

Vojislav Šešelj, lider radikala u Srbiji, ratni zločinac koji nerijetko u javnosti dobije i nadimak "politička hulja", u svom posljednjem tvitu izvrijeđao je glumca i lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića. Povod za salvu uvreda bio je događaj od prije dva dana o kojem su svi srbijanski tabloidi brujali razvlačeći Trifunovićevo ime od "šljama", preko "narkomana", do "propalog glumca", "idiota"...

Dogodilo se to da je Trifunović zakačio autobus svojim automobilom te nakon toga otišao kući, da bi se kasnije prijavio u policiju. 

Šešelj je možda i brutalniji od tabloida. 

- Kakva je sila ovaj Sergej Trifunović! Našmrkao se kokainom, pa se zakucao u autobus. Uspio je da pobjegne s mjesta zločina, kako ne bi duvao u balon i davao krv na analizu. Džaba mu je Vučić snižavao cenzus. Nije to govedo za Narodnu skupštinu. Čuvajte se ljudi. Ima šiljate rogove - napisao je Šešelj. 

Do objavljivanja ovog teksta, Trifunović se nije oglašavao niti je odgovarao Vojislavu Šešelju, koji svaku priliku koristi da izvrijeđa svoje političke oponente i oni koji mu nisu po mjeri - oni koji ne mrze Albance, Bošnjake, Hrvate. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.