REGION Bivši minustar unutrašnjih poslova Hrvatske, a danas saborski zastupnik

Ranko Ostojić kritizirao HDZ i vladu Hrvatske zbog donacije bolnici u Mostaru

Moram vas podsjetiti i da je Vlada Republike Hrvatske 2019. godine Sveučilišnoj bolnici Mostar isplatila 40 miliona kuna

Avaz.ba
09.04.2020 23:17

Ranko Ostojić

Foto: Arhiv

Kolege iz HDZ-a su mi prigovorili da se bavim politikanstvom i koristim vlastitu obitelj kada sam prozvao HDZ za grubo zanemarivanje štićenika doma za starije i nemoćne u Splitu što je dovelo do širenje koronavirusa među njima, napisao je nekadašnji ministar unutrašnjih poslova u vladi Zorana Milanovića, a danas SDP-ov saborski zastupnik Ranko Ostojić u objavi na svom Facebook profilu i nastavio: 

 - S obzirom da se radi o HDZ-ovom nestručnom kadru koji je postavljen, začudo, od strane HDZ-a ali eto to nisam smio reći, sad se pitam koga bih to trebao prozvati jer je 43 miliona kuna donacije danas otišlo bolnici u Mostar. 

Moram vas podsjetiti i da je Vlada Republike Hrvatske 2019. godine Sveučilišnoj bolnici Mostar isplatila 40 miliona kuna. Prema ranije navedenoj logici bit će HDZ ni za to kriv nije. Na slikama gledate bolnice u Zagrebu nakon potresa i bijelu zgradu Mostarske bolnice - poručio je Ostojić i objavio fotografije bolnica. 

Komentari

NA VRH