SRBIJA

Sin pobio porodicu: Za masakr jedini osumnjičeni 21-godišnji mladić

Sumnja se da ih je pobio sjekirom

Leskovac: Policija zatekla stravičan prizor. RTS

Avaz.ba

10.5.2020

Tijela četvoročlane porodice u kući u Leskovcu danas oko 15 sati pronašao je mladić koji je treće dijete ubijenih supružnika, a užasnute komšije i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka. 

- Nisam lično poznavao te ljude, pošto su se skoro doselili ovdje u našu ulicu, ali sam načuo da je riječ o siromašnoj porodici. Ni ja ni moji ukućani nismo čuli nikakvu buku niti pucnjavu, već smo vidjeli da se nešto dešava kada je došla policija. Ovo je strašno, velika tragedija. Šta god da se desilo tuga je da su nastradala ta djeca - kaže jedan od komšija Leskovcu za "Blic".

Kako su objavili srbijanski mediji, pronađena su tijela oca majke i dvije kćerke (18 i 12 godina). Ima indicija da je žena, bila u drugom stanju, a za četverostruko ubistvo osumnjičen je upravo mladić koji ih je navodno pronašao i koji je rođeni brat ubijenim djevojčima. On je uz njih ubio svog oca i trudnu maćehu.

Prema posljednjim inforamcijama on je priveden. Nije potvrđeno na koji je način počinjeno ubistvo, ali mediji javljaju da se radilo o sjekiri i da je policija zatekla jeziv prizor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.