NA BIRALIŠTA 30. AVGUSTA

Đukanović raspisao parlamentarne i lokalne izbore

Datum održavanja izbora za odbornike u Skupštini opštine Tivat određen je Odlukom o izmjeni Odluke o raspisivanju izbora za odbornike u Skupštini opštine Tivat

Avaz.ba

Milo Đukanović

Foto: Agencije


Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović raspisao parlamentarne i lokalne izbore .

Nakon sto je 16. juna 2020. održao konsultacije sa predstavnicima parlamentarnih partija i koalicija, koji su se odazvali njegovom pozivu, povodom određivanja datuma za održavanje parlamentarnih izbora, danas je shodno svojim nadležnostima i rokovima propisanim Ustavom Crne Gore, Zakonom o izboru odbornika i poslanika, kao i Zakonom o lokalnoj samoupravi kada je riječ o izborima na lokalnom nivou, donio Odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, kao i Odluku o raspisivanju izbora za odbornike, i to u: Skupštini opštine Andrijevica, Skupštini opštine Budva, Skupštini opštine Gusinje i Skupštini opštine Kotor.

  • Milo Đukanović

    Milo Đukanović

    Foto: Agencije


Datum održavanja izbora za odbornike u Skupštini opštine Tivat određen je Odlukom o izmjeni Odluke o raspisivanju izbora za odbornike u Skupštini opštine Tivat.

Saglasno prethodno pomenutim odlukama Predsjednika Crne Gore, koje stupaju na snagu danom donošenja, izbori za poslanike i odbornilke održat će se 30. avgusta 2020.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na