NAKON TURNIRA ADRIA TOUR

Atraktivna hrvatska novinarka zaražena nakon intervjua sa Bornom Ćorić: Evo šta je objavila...

Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom, napisala je novinarka

Mirna Zidarić. Instagram

Avaz.ba

23.6.2020

HRT-ova sportska novinarka Mirna Zidarić ima koronavirus. Ona je proteklih dana u Zadru pratila teniski turnir Adria Tour, te je pritom intervjuirala Bornu Ćorića koji je u ponedjeljak ujutro potvrdio da je zaražen. Evo što je objavila na Instagramu: 

Mirna Zidarić. Instagram

- Dragi prijatelji, članovi ove male instagram družine, kolege novinari... uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti - ovim vas putem želim izvjestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan. Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim lječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno. Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti 'hešteg' budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.