ZAOSTROG

Jedini bh. biser na Jadranu ponovo dobio dozvolu da otvori vrata za građane BiH

Poslije ukidanja mjera o obaveznoj samoizolaciji bh. građana prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, "Bossina" otvara svoja vrata za građene Bosne i Hercegovine, rekao je Matić

Sportsko rekreativni centar "Bossina Zaostrog". Avaz

Piše: G. Š. / Avaz.ba

30.6.2020

Sportsko rekreativni centar "Bossina Zaostrog", koji je u vlasništvu Kantona Sarajevo, dobio je dozvolu da ponovo u nedjelju otvori svoja vrata.

- Poslije ukidanja mjera o obaveznoj samoizolaciji bh. građana prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, Bossina otvara svoja vrata za građene Bosne i Hercegovine. Uz povoljne cijene polupansiona, nudimo i hranu koja je prilagođena gostima iz BiH, rekao je direktor SC Bossina Davor Matić i naglasio da je nakon renoviranja izvršena kompletna dezinfekcija objekta te ispunjeni svi epidemiološki uvjeti.

Sportsko rekreativni centar „Bossina Zaostrog“, jedini objekat na Jadranu koji je vraćen u posjed i vlasništvo Bosne i Hercegovine, odnosno Kantona Sarajevo, novu sezonu dočekat će u novom ruhu.  

- Adaptirali smo dosta toga u objektu, od kupatila sa novim tuš kabinama, do kuhinje, kako bi sve prilagodili standardu HASAP-a. Također, nabavili smo i nove madrace, rekao je Matić.


      

Bossina u novom ruhu. Avaz

Bossina d.o.o. Zaostrog je preduzeće koju su zajednički osnovali Kanton Sarajevo i Sportski savez BiH u periodu 1999. - 2000. godine i registrovali u Republici Hrvatskoj u Trgovačkom sudu u Splitu kao trgovačko društvo sa ograničenom odgovornošću u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima Republike Hrvatske.


- Čuvamo našu imovinu... Sve informacije mogu se obaviti putem maila [email protected] ili telefon 0038521629133, dodaje Matić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.