SRBIJA

Predrag Kon reagirao na Đokovićevu posjetu BiH i poželio mu lijep odmor

On je prethodno istakao da je veliki fan tenisera i da redovno prati njegove uspjehe

Kon: Jesam njegov obožavalac. Arhiv

Z. K. / Avaz.ba

20.7.2020

Jedan od članova Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa u Srbiji, epidemiolog Predrag Kon je, gostujući u jednoj emisiji, u kojoj je pričao o korona virusu i situaciji u Srbiji, uputio i poruku prvom reketu svijeta Novaku Đokoviću.

Podsjetimo, prvi "razgovor" su Kon i Đoković imali kada je epidemiolog reagirao na izjavu Đokovića o tome kako je on protivnik vakcinisanja kao metoda liječenja. Potom je Đoković obolio od koronavirusa, a ubrzo nakon oporavka Novak je otišao na godišnji odmor.

Govoreći o Đokovićevoj nedavnoj posjeti Bosni i Hercegovini, gdje je bio na odmoru i obišao znamenita mjesta ove zemlje i prirodne ljepote, Kon je rekao da želi Đokoviću lijep provod na odmoru.


Novak posjetio Bosnu i Hercegovinu. Avaz

- Želim mu da provodi odmor onako kako želi i sa ljudima sa kojima se najbolje osjeća. Jedino što ću reći je da mu želim sve apsolutno najbolje i uspjeha dalje. Mislim da je to nešto što se u 50 godina desi ovoj zemlji. Nemam šta da mu prigovorim. Jednom sam ga pomenuo zbog vakcina, bio bih jako sretan da se čujem s njim uopšte, ikada, jer ja jesam njegov obožavalac i neprekidno sam uz televizor kad on igra - rekao je Kon.

On je prethodno istakao da je veliki fan tenisera i da redovno prati njegove uspjehe. Govoreći o Novakovim stavovima i njegovom načinu života, Kon je konstatirao da sve što Đoković radi ima veliki uticaj na njegove fanove.

- On ima zaista ogroman uticaj na ljude, svaki korak mu se prati. Vidite, i to je opterećujuće. Ako se oslanja na alternativnu medicinu, zašto da ne - rekao je Kon.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.