LJETO U DALMACIJI

Naručili dvije kafe, pa se šokirali kad su dobili račun

Račun od 46 kuna izdan je u jednom ugostiteljskom objektu u Korčuli.

Piše: Dalmatinski portal/Avaz.ba

Račun za dvije kafe na Korčuli

Foto: Facebook


Facebook stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" objavila je u nedjelju fotografiju računa na kojemu se vidi da su dvije kafe s mlijekom plaćene 46 kuna. Uz objavu je napisana napomena kako nije riječ o kafiću u Dubrovniku.

Dalmatinski portal doznao je da je račun izdan u jednom ugostiteljskom objektu u Korčuli. Iako je Korčula već poznata kao ne baš jeftina destinacija, račun za dvije kave iznenadio je goste koji tamo svake godine ljetuju. 

 - Dok neki čine sve kako bi od sezone spasili što se spasiti da, nečijoj bahatosti po pitanju dizanja cijena nema kraja pa ćete tako u jednom, za mene, sasvim običnom kafiću u Korčuli za dvije kave s mlijekom izdvojiti 46 kuna. Cijena kao na Stradunu, a lokacija i stupanj elitnosti sasvim običan. Šok bi se možda lakše podnio uz onu standardnu čašu vode koja se posluži uz kavu, ali ovog puta nije je bilo - požalio se gost lokala.

Cjenik nije pogledao prije narudžbe, a ovakve cijene zasigurno su formirane imajući u vidu stranog, a ne domaćeg gosta. Novinari Dalmatinskog portala nazvali su lokal koji je izdao račun. 

- Javila im se žena na recepciji koja ne vlada baš najbolje hrvatskim. Pokušali su objasniti da su gosti šokirani računom za kavu. "Pođite u Dubrovnik, tamo ćete je platiti 50 kuna - kazala im je.

NA VRH

Komentari