UPOZORENJE ZA SVE

Hrvatska voditeljica objavila uznemirujuću fotografiju posljedice koronavirusa

Mirna Zidarić je objavila fotografiju nakon četkanja kose i time upozorila sve da epidemiološke mjere treba shvaćati ozbiljno.

Avaz.ba

Mirna Zidarić

Foto: Arhiv


Sportska novinarka preboljela je koronavirus u lipnju, nakon što se zarazila na Adria Touru u Zadru, poslije kojeg su pozitivni bili i Novak Đoković, Goran Ivanišević i Borna Ćorić. Sada je pokazala koliki utjecaj taj virus može ostaviti na tijelo.

Kao što su istraživanja pokazala, opadanje vlasi uslijed stresa pod kojim je tijelo izloženo koronavirusu jedna je od nuspojava ove zaraze. Liječnici nisu tako iznenađeni ovom pojavom, tim više što sve veći broj pacijenata koji se oporavljaju od koronavirusa prijavljuje gubitak kose nakon prebolijevanja Covida.

Prije nekoliko dana glumica Alyssa Milano na svom Instagramu podijelila je video u kojemu vidno potresena obožavateljima pokazuje koliko kose gubi samo jednim četkanjem, kao posljedicom prebolijevanja koronavirusa.

S istim problemom suočila se i Mirna Zidarić te je objavila fotografiju nakon četkanja kose i time upozorila sve da epidemiološke mjere treba shvaćati ozbiljno.

- Nije neki prizor, ali imajte ga na umu svaki put kad poželite skinuti masku ili ju odbijate nositi... Ovo je nakon jednog četkanja i tako je svaki dan, nadam se još kratko jer ponestat će zaliha', poručila je na društvenim mrežama. 

  • Voditeljica pokazuje posljedice koronavirusa

    Voditeljica pokazuje posljedice koronavirusa

    Foto: Foto Instagram


NA VRH

Podijeli članak na