CRNA GORA

Marković: Ova država ima institucije da je čuvaju i sačuvaju

Opozicija koja danas nastupa u tri kolone jedne te iste adrese, ne priznaje ni Crnu Goru, ni njene institucije, ni njenu međunarodnu poziciju, rekao je Marković

Marković: nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”. Screenshot

Avaz.ba / Antena M

27.8.2020

Ova država ima institucije da je čuvaju i sačuvaju! Ova država ima vlast koja već deceniju i po pokazuje sposobnost da Crna Gora bude dio najrazvijenijeg i demokratskog svijeta, rekao je Duško Marković, nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”, u okviru predizborne kampanje posjetio je danas Općinu Tuzi.

U obraćanju, članovima Općinskog odbora, aktivistima partije i uglednim građanima zamjenik predsjednika DPS se zahvalio žiteljima Tuzi i Malesije na doprinosu koji su dali 2006. u obnovi državne nezavisnosti.

- Danas se stečena nezavisnost ponovo brani demokratskim sredstvima, i pozivam vas da, kao i uvijek, budete odlučni na tom patriotskom zadatku - rekao je Marković.

On je istakao snagu crnogorskih institucija:

- Ova država ima institucije da je čuvaju i sačuvaju! Ova država ima vlast koja već deceniju i po pokazuje sposobnost da Crna Gora bude dio najrazvijenijeg i demokratskog svijeta - istakao je Marković.

Marković se osvrnuo i na političku konkurenciju.

- Opozicija koja danas nastupa u tri kolone jedne te iste adrese, ne priznaje ni Crnu Goru, ni njene institucije, ni njenu međunarodnu poziciju. Oni u kampanju kreću iz tuđih skuta, ispod tuđih zastava, podnoseći račune drugoj, a ne svojoj zemlji i narodu - ocijenio je Marković.

Pozvao je građane da daju glas ovoj partiji, jer je ona jedina politička snaga koja podjednako brine o svim građanima.

- Zato 30. avgusta odlučno i mudro dajte glas DPS-u kao jedinoj političkoj snazi koja se brine o svakome ko živi u Crnoj Gori, jedinoj političkoj partiji koja jača i čuva svoje manjine i njihovu kulturu, vjeru i posebnost! - zaključio je Marković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.