"JE LI VAS SRAMOTA"

Kikbosker poslao poruku nasilnicima koji su tukli dječaka: "Doći ću vam ja pokazati malo sparing"

Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane

Avaz.ba

30.8.2020

Antonio Plazibat. Agencije

Jedan od najboljih kik-boskera svijeta, Antonio Plazibat nije mogao prešutjeti snimak koji se danas pojavio u hrvatskim medijima. Podsjetimo, dvojica mladića su se fizički iživljavala nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac. Policija je javila da su uhapšeni. 

Jedan od najboljih boraca najpoznatije kick-boks organizacije Glory putem Instagram Storyja obratio se nasilnicima.

Koji ste mangupi a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lijepo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, gdje se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bih vas tražio, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuo sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il' nešto. Kako te nije sramota? Umjesto da zaštitiš i staneš u odbranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doći ću ti ja pokazat' malo na sparing kako se tuče i radi, šta treba napravit - poručio je ogorčeni Plazibat. 

- Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane - nastavio je Plazibat te nakon toga uputio i poruku za pretučenog mladića: - Ako ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cijela Hrvatska uz tebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.