CRNA GORA

Sedam ambasadora odbilo da dođe na konsultacije

Neodazivanje na konsultacije, bez opravdanog razloga, predstavlja težu povredu službene dužnosti, navedeno je iz Minsitarstva vansjkih poslova Crne Gore

E. T. / Antena M

17.1.2021

Na konsultacije ne dolazi ni ambasador Crne Gore u Austriji Željko Perović. Avaz

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore pozvalo je sve diplomatsko-konzularne predstavnike da dođu u Crnu Goru do 18. januara zbog održavanja ambasadorskih konsultacija, saopćeno je danas iz MVP, piše Antena M. 

- Napominjemo da se konsultacije održavaju od 18. januara, što u praksi znači da su ambasadori obavezni da do naznačenog datuma doputuju u Crnu Goru.  O tačnom terminu i formatu konsultacija javnost će biti blagovremeno obaviještena. Neodazivanje na konsultacije, bez opravdanog razloga, predstavlja težu povredu službene dužnosti - navedeno je u saopštenju MVP. 

Prema saznanjima Antene M, na konsultacije koje sutra treba da budu održane u Ministarstvu vanjskih poslova neće doći ambasadori, Nebojša Kaluđerović (SAD), Darko Pajović (Kina), Vera Kuliš (Njemačka), Ivan Ivanišević (Francuska), Sanja Vlahović (Italija), Miodrag Vlahović (Sveta Stolica) i Željko Perović (Austrija).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.