BOLJE DA JE ŠUTJELA

Komentar glumice ispod objave Ane Nikolić je apsolutni hit: P.... ja sam Milena

Ne poznajem lično ovu mladu damu, imaš svu moju podršku, napisala je Nikolić

Fu. M. / Nova.rs

Milena Radulović i Ana Nikolić

Foto: Nova.rs


Nakon što je pjevačica Ana Nikolić, zajedno sa brojnim drugim javnim ličnostima podržala Milenu Radulović, glumicu koja je optužila Miroslava Miku Aleksića za višestruko silovanje, uslijedio je i Milenin komentar na Instagramu, koji je bukvalno zapalio korisnike društvenih mreža.

- Ne poznajem lično ovu mladu damu, imaš svu moju podršku! Dosta je bilo tišine - napisala je Ana Nikolić, a potom je uslijedio Milenin komentar.

- Dugo sam mislila da l’ ovo da napišem, a odmah sam poželjela. Ja sam pi**o Milena! Hvala - bila je reakcija glumice o kojoj su ubrzo počele da bruje društvene mreže.

  • Objava koju je glumica komentirala

    Objava koju je glumica komentirala

    Foto: Instagram


Komentar “Ja sam pi**o Milena”, odnosi se na jednu od viralnih rečenica koju je Ana izgovorila u telefonskom razgovoru, kada je bivšem suprugu “uništila” automobil (prim.aut. Ja sam p**ko Ana).

Podsjetimo, nedavno je poput bombe odjeknula ispovijest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

U snažnom svjedočenju koje je Radulović dala za “Blic”, mlada glumica je, između ostalog, rekla:

- Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. aut.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na