LIDER LSV-A

Čanak pozvao Šešelja: Svinjo, zločinče, čekam te, ponesi pištolj

Neka dođe to smeće da se obračunamo jednom, pa zauvijek, a ne da me sačekuje ovdje kao kukavica posljednja, kazao je Čanak

Piše: N. Aj.

2.2.2021

Čanak poručio Šešelju da je najobičniji zločinac. Arhiv

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak odgovorio predsjedniku SRS-a Vojislavu Šešelju i izazvao ga na dvoboj sa pištoljima.

Ovo je uslijedilo nakon gostovanja Šešelja u sinoćnjoj emisiji "Ćirilica", tokom koje je izbila žestoka svađa sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, koji je zbog toga napustio studio.

Oči u oči

Čanak je ispričao kako je Šešelj, kada su se našli oči u oči, "stavio bodigarda pa rekao da će mu kopulirati sa majkom nakon čega je počeo da viče i prijeti".

- E, pa Vojislave Šešelju, svinjo jedna, zločinče najobičniji, čekam te gdje hoćeš, kad hoćeš s pištoljem, ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim, da riješimo to za svagda - rekao je Čanak u studiju kod kontroverznog Milomira Marića.

Prethodno je voditelj pokušao da isprovocira lidera LSV-a pričajući o Šešeljevim akademskim uspjesima, a potom je Čanka upitao je li Šešelj "pametniji od njega".

Kao kukavica

On je zvijer koja je zbog svojih seksualnih frustracija, zbog toga što je poludio došao da se sprda sa ovom zemljom i sa ovim narodom - kazao je, između ostalog Čanak.

Istakao je da "on nije pobijeđen".

- Neka dođe to smeće da se obračunamo jednom, pa zauvijek, a ne da me sačekuje ovdje kao kukavica posljednja. To đubre najobičnije sa svojim tjelohraniteljima - rekao je Čanak dodavši da Marić nije ništa učinio da spriječi incident kod njega u emisiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.