NOVI DETALJI

Ana Nikolić imala aferu sa tužiocem koji je povezan s tipom iz ekipe Velje Nevolje

Inače u cijelu priču hapšenja ekipe Velje Nevolje upleten je i tužilac Tomo Zorić koji je potvrdio da je navijač Partizana Miloš Đukanović bio u njegovom društvu kada je uhapšen u Pančevu, da je to bio „privatan susret“ i da je prisustvovao hapšenju

E. T. / Kurir.rs

6.2.2021

Ispred prostorija UKP i SBPOK u Makišu, u četvrtak je tokom dovođenja osumnjičenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velje Nevolje dovezen i džip popularnog repera Stefana Đurića Raste, piše Kurir.rs.



Inače u cijelu priču hapšenja ekipe Velje Nevolje upleten je i tužilac Tomo Zorić koji je potvrdio da je navijač Partizana Miloš Đukanović bio u njegovom društvu kada je uhapšen u Pančevu, da je to bio „privatan susret“ i da je prisustvovao hapšenju.

Zorić koji je sekretar Državnog vijeća tužilaca naveo je da se uhapšenim Đukanovićem našao u restoranu kako bi od njega uzeo račune i kiriju u ime svoje majke, „koja mladiću oko šest meseci izdaje stan“.


Ana Nikolić u društvu tužioca Tome Zorića. Twitter

Za uhapšenog Miloša Đukanovića mediji navode da je blizak vođi „Principa“ Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja.

Koliko su oni svi povezani, dokazuje i to da je tužilac Toma Zorić prije šest godina je, kako su mediji pisali, "odlijepio" za pjevačicom Anom Nikolić, koja je inače bivša supruga Stefana Đurića Raste.


Iako je pričao da je Ana Nikolić iskoristila njegovo prisustvo kako bi se medijski promovisala, izgleda da je Tomo Zorić shvatio da mu Nikoliće već nekoliko dana ne izlazi iz glave, pa je tako okačio njihove zajedničke slike na svom Facebook profilu.

Ispred prostorija UKP i SBPOK u Makišu, u četvrtak je tokom dovođenja osumnjičenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velje Nevolje dovezen i džip popularnog repera Stefana Đurića Raste.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.