ŠTITILO JE OBEZBJEĐENJE

Bacili kokošku na Marinku Tepić

Tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbjeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka, tvrdi Tepić

Interveniralo obezbjeđenje. Nova.rs

A. Ka. / Nova.rs

9.2.2021

Na konferenciji za novinare potpredsjednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, na kojoj danas priča o licima povezanim sa Veljkom Belivukom, došlo je do incidenta kada su okupljeni simpatizeri SNS nasrnuli na Tepić.

Ometali i novinarku

Konferencija, na kojoj je Tepić izjavila da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, obilježena je velikim prisustvom protivnika njene politike.

„Govori što si nervozna!”, “Gdje je Novak Filipović”, “Ua Marinika”, vikali su okupljeni u Pančevu, na mjestu gdje je Tepić držala konferenciju za novinare.

Kako piše Nova.rs, obezbjeđenje je tijelima štitilo Tepić od nasrtaja. Neko iz mase je u jednom trenutku bacio i kokošku na potpredsjednicu stranke.

Ista grupa ometala je i novinarku Nova.rs dok je snimala konferenciju.


Bakljada protiv opozicije

Inače, Tepić je rekla da je Vladimir Grek, jedan od uhapšenih zajedno sa Veljkom Belivukom, čovjek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sjedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa.

- Dakle Velja Nevolja je valjao prije pet dana, a sada ne valja, pa je uhapšen - rekla je Tepić, dodajući da je tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbjeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.