BEOGRAD

Izdat nalog za privođenje Čedomira Jovanovića zbog neodazivanja na saslušanje

Nalog za privođenje uslijedio je nakon što se Jovanović u petak nije odazvao pozivu za saslušanje, koji mu je policija dostavila još 29. januara

Jovanović: Nije se odazvao pozivu. Arhiva

Ad. A. / Nova.rs

12.2.2021

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da lidera LDP-a Čedomira Jovanovića privede na saslušanje zbog istrage, koja je protiv njega pokrenuta nakon što je ljetos, ispred prostorija "Fizio centra" na Novom Beogradu napao vlasnika ove ambulante za rehabilitaciju Žarka Ivkovića i njegovog konsultanta Dejana Dubajića, piše Nova.rs.

Nalog za privođenje uslijedio je nakon što se Jovanović u petak nije odazvao pozivu za saslušanje, koji mu je policija dostavila još 29. januara.

Jovanović će zbog toga biti sproveden na saslušanje u pratnji policije narednog termina koji će biti zakazan, rečeno je u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Podsjetimo, protiv Jovanovića podnijeta je krivična prijava zbog nanošenja lakih povreda vlasniku „Fizio centra“, kog je napao neposredno pošto je pušten iz bolnice gdje se prvi put liječio od infekcije koronavirusom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.