STAVOVI

Otac youtubera Bake Praseta je Nenad Ilić, srbijanski sveštenik: Evo šta kaže o izbornom Saboru SPC-a

Sveštenik Nenad Ilić u Srbiji je poznat kao jedan od najmodernijih glasova Srpke pravoslavne crkve, koji nikad nije imao problem da javno iznese svoje mišljenje i često koristi društvene mreže kako bi se približio vjernicima

Piše: E. T.

13.2.2021

Nenad i Bogdan Ilić. Instagram

Bogdan Ilić alias Baka Prase, najpopularniji balkanski youtuber nerijetko u klipove involvira i svoje roditelje. Njegov otac je Nenad Ilić, srbijanski sveštenik.

Sveštenik Nenad Ilić u Srbiji je poznat kao jedan od najmodernijih glasova Srpke pravoslavne crkve, koji nikad nije imao problem da javno iznese svoje mišljenje i često koristi društvene mreže kako bi se približio vjernicima. Mlađoj publici je, s druge strane, najpoznatiji jednostavno kao otac popularnog youtubera Bake Praseta. 


Posljednji status na Facebooku, Nenad Ilić je posvetio namjeri Sinoda da se izborni Sabor SPC-a održi u kripti Hrama Svetog Save i zbog najave da će vladike odsjesti u hotelu Hilton u Beogradu.

- Time se stječe utisak da je u pitanju sastanak neke korporacije, a ne Svetog Arhijerejskog Sabora - navodi, između ostalog Ilić. 

Ако би неког почетника у ПиаРу питали да ли је добро да се изборни Сабор СПЦ одржи на начин на који је Синод објавио - у...

Objavljuje Ненад ИлићPetak, 12. veljače 2021.
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.