CRNA GORA

Đukanović: Zaustavit ćemo sunovrat Crne Gore

Bitka za emancipaciju je težak i sizifofski posao ali nećemo odustati od navođenja Crne Gore i Zapadnog Balkana ka evropskim vrijednostima, rekao je Milo Đukanović

Milo Đukanović. Antena M

A. Ka. / Antena M

19.2.2021

- Zaustavit ćemo sunovrat Crne Gore, razočarat ćemo sve naše protivnike i neprijatelje, Nikšić će ostati ono što je uvijek bio i Crna Gora će nastaviti da se kreće putem evropskog razvoja. Snažno vjerujem u Nikšić! A kad god sam vjerovao u Nikšić to se pokazalo kao opravdana vjera, jer nas Nikšić nikad nije ostavio na putu ostvarivanja nacionalnih interesa Crne Gore, izjavio je predsjednik DPS-a Milo Đukanović, prilikom posjete Općinskom odboru partije u Nikšiću.

- Bitka za emancipaciju je težak i sizifofski posao ali nećemo odustati od navođenja Crne Gore i Zapadnog Balkana ka evropskim vrijednostima i pored toga što su i decenije i vjekove proveli po evropskim bespućima", izjavio je Đukanović.

Da bismo dalje mogli da računamo na Crnu Goru i njenu evropsku budućnost moramo ovaj ispit u Nikšiću položiti nikad bolje do sada, istakao je Đukanović.

- Naši politički protivnici žele na terenu Nikšića potvrde da je Crna Gora odustala od evropskog puta razvoja i mi imamo dodatan zadatak, ne samo da pobijedimo u Nikšiću, nego i da sa ovog mjesta pošaljemo poruku da se Crna Gora nije pokolebala - naglasio je predsjednik DPS-a.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.