NESTAO PROŠLE GODINE

U vikendici Velje Nevolje pronađeni ostaci tijela, sumnja se da je u pitanju nestali fitnes trener

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija nađeni DNK materijal je na vještačenju, a od članova njegove porodice uzeti su DNK uzorci

A. K.

Jovo Kecman

Foto: Facebook


Policija sumnja da su u tzv. štek vikendici koja pripada Veljku Belivuku zvanom Velja Nevolja pronađeni ostaci Jova Kecmana (51), fitnes trenera iz Beograda kojem se svaki trag izgubio prošle godine.

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija nađeni DNK materijal je na vještačenju, a od članova njegove porodice uzeti su DNK uzorci, pa će se poređenjem utvrditi da li je reč o pedesetjednogodišnjem treneru.

Policija uzela DNK

- Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana poslije hapšenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove porodice uzet je DNK kako bi se uporedio s pronađenim dokazima - rekao je izvor Kurira.

Mile Kecman, otac nestalog Jove, potvrdio je da su ga prije nekoliko dana posjetili pripadnici policije, ali je rekao da rezultata još nema.

- Dolazili su ovdje kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam... Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao - rekao je on.

Ponašao se čudno

Od prvog dana kada je Jovo nestao, 24. septembra u Malom Mokrom Lugu, inspektori sumnjaju u povezanost Belivuka sa ovim događajem.

Kecman je kobnog dana ocu rekao da ide da se vidi sa drugom, sa sobom je imao 16.000 eura, a mobilni telefon je ostavio kod kuće. Više se nikada nije vratio.

Kecmanov otac ispričao je ranije za "Blic" da se njegov sin desetak dana prije nestanka ponašao čudno, da je rekao da ima problem koji mora da riješi, ali da mu nije ispričao o čemu se radi, piše Kurir.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na