HRVATSKA

Bandićev prijatelj: Umro mi je u kući, u šoku sam

Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo, rekao je Sergej Ivanović

A. Ka. / Jutarnji list

Milan Bandić

Foto: Agencije


Milanu Bandiću pozlilo je, kako se danas navodi, u kući njegova prijatelja Sergeja Ivanovića. U bolnici je proglašen mrtvim nakon pokušaja reanimacije, a kao uzrok smrti iz Grada su naveli srčani udar.

Ivanović se sada oglasio o sinoćnjem događaju.

- U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo - rekao je Bandićev prijatelj i dodao:

Bili zajedno

- S Milanom sam se družio u subotu gotovo cijeli dan. Bili smo zajedno od podneva sve do 15 sati, a onda je samo na kratko otišao na neki ručak u Brezovicu. Potom je došao kod mene s dr. Gzimom Redžepijem i tako smo nastavili s druženjem. Razgovarali smo o običnim, nepolitičkim temama, čak i o visibabama koje su ove godine prerano procvale - kaže Ivanović za Jutarnji list.

Dodao je kako mu je teško govoriti o tome što se događalo u tim minutama u subotu blizu ponoći jer je i dalje u šoku s obzirom na to da se sve događalo u sekundi i bez ikakve najave.

- Ne, Milan se nije žalio ni na što, sve je bilo uobičajeno. Šalili smo se tokom razgovora, a onda se u trenutku sve promijenilo. Dodatni je šok što se to dogodilo kod mene, u mojoj kući - ispričao je Bandićev prijatelj Ivanović.

Samo se srušio

Doktor Gzim Redžepi u razgovoru za Dnevnik.hr kaže da je bio na večeri s Bandićem u trenutku kad mu je pozlilo.

- Pozlilo mu je tokom večere, samo se srušio sa stolca. Ja sam započeo reanimaciju. Hitna je došla jako brzo, bio je živ kad je došla. Reanimacija je nastavljena u bolnici na Svetom Duhu, ali nažalost, nisu ga uspjeli spasiti - kazao je doktor Gzim Redžepi koji inače radi na Pulmologiji na Jordanovcu.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na