RTL DIREKT

Zoran Šprajc u svom stilu o Bandićevoj sahrani: Kao da je sam pisao scenarij, imao je smisla za zaj***nciju

Nedostajalo je još da mu se poklone i glavna državna tužiteljica i ravnateljica USKOK-a, ali zato su tu bile uvijek atraktivne zagrebačke mažoretkinje, komentirao je Šprajc

Zoran Šprajc. Agencije

L. K. P.

4.3.2021

Na zagrebačkom Mirogoju jučer je sahranjen zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a na njegov ispraćaj u svom se stilu osvrnuo Zoran Šprajc. Urednik i voditelj emisije RTL Direkt oštro je prokomentirao sahranu koji je na samom početku priloga opisao kao “jedan od najbizarnijih društvenih događaja ikada”.

-Država koja ga je još u subotu proganjala i prijetila mu zatvorom zbog korupcije i kriminala, utaje poreza, pogodovanja i namještenja javnih natječaja, danas ga je ispratila kao jednog od najvećih sinova naših naroda i narodnosti - kazao je Šprajc.

Osvrnuo se i na sve one koji su ga ispratili na posljednji počinak, od državnih dužnosnika pa i premijera, predsjednika Sabora, klape HRM-a, dok su mu, kako je kazao, jednako dubok naklon uz ministre iskazali i kolege s optuženičke klupe.


Dotakao se i kršenja epidemioloških mjera. Agencije

-Nedostajalo je još da mu se poklone i glavna državna tužiteljica i ravnateljica USKOK-a, ali zato su tu bile uvijek atraktivne zagrebačke mažoretkinje - komentirao je Šprajc.

Dotakao se i kršenja epidemioloških mjera za koje kaže da je bila "prava divota gledati članove Stožera kako se izmotavaju".

Kraj najave Šprajc je zaključio riječima:

“Da je Milan Bandić stigao napraviti scenarij za svoj pogreb vjerojatno bi baš tako izgledao jer što god o njemu rekli, čovjek je imao smisla za zaj...nciju.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.