POSLANIK DPS-A

Nikolić: Sto dana Krivokapićeve Vlade - sto izgubljenih dana za Crnu Goru

Uvjereni da ćemo zajedničkim trudom i pregnućem nadoknaditi izgubljeno

Miloš Nikolić. DPS

A. K.

13.3.2021

Sto dana Vlade Zdravka Krivokapića je sto izgubljenih dana za Crnu Goru, saopćio je danas portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

- Sto dana Krivokapićeve Vlade - sto izgubljenih dana za Crnu Goru. Izgubljeno je dragocijeno vrijeme. Izgubljena je reputacija Crne Gore kao građanske i moderne države. Izgubljeni su - revanšistički otjerani - profesionalci iz svih sfera državne uprave. Izgubljeni su, nažalost, stotine i stotine ljudskih života, nemarom i neznanjem ove Vlade - istakao je Nikolić.

Dodao je da Crna Gora nema vremena za gubljenje. 

- Građani ne žele da budu taoci klerikalnog fanatizma, zatucanosti i nekompetentnosti vlasti. Oni žele život za sebe i svoje potomke po mjerilima i standardima evropskih država. Do tog cilja malo je ostalo. Zajedno smo prelazili najteže dijelove puta, krčili ga, uklanjali prepreke, i stremili samo naprijed. Na ovih sto dana i svaki novi dan ove neznavene i nesposobne vlasti, gledat ćemo kao na elementarnu nepogodu, koja je zadesila Crnu Goru, kao na neprijatno iskustvo koje nas je osnažilo da se još jače borimo. Zato smo uvjereni da ćemo zajedničkim trudom i pregnućem nadoknaditi izgubljeno, dosegnuti cilj i životni san naše generacije, da živimo u evropskoj Crnoj Gori - kazao je Nikolić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.