CRNA GORA

Sretno okončana potraga: Pronađena djevojčica, prebačena u bolnicu na pregled

Djevojčica iscrpljena i da je prebačena u bolnicu na ljekarski pregled

A. Ka.

S potrage za djevojčicom

Foto: Agencije


Osmogodišnja djevojčica za kojom se od sinoć tragalo na području Kavča u Crnoj Gori pronađena je, potvrdio je predsjednik Općine Kotor Vladimir Jokić.

Crnogorskim medijima je rečeno da je djevojčica iscrpljena i da je prebačena u bolnicu na ljekarski pregled. Operativni štab za zaštitu i spašavanje Kotor pozvao je ranije sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojčici da se jave na broj operativnog štaba 067/465-101.

Apelovali su na sve građane koji učestvuju ili žele da učestvuju u pretrazi da se jave operativnom štabu u prostorijama MZ Kavač da dobiju instrukcije, kako bi se koordinisalo djelovanje svih učesnika.

U akciji potrage i spašavanja učestvovali su vatrogasci iz Kotora, Tivta, Herceg Novog i Budve, kao i pripadnici DVD Perast, Krtoli, Boka, Bijela, Tivat i Luštica, pripadnici komunalnih policija i inspekcija Kotora i Tivta. U akciji učestvuju pripadnici Uprave policije, specijalne jedinice sa psim tragačima, jedinice granične policije sa termovizijskom opremom. U potragu se danas poslijepodne uključilo i 11 pripadnika Mornarice VCG sa dva terenska vozila i medicinskim timom.

- Ogroman broj građana je dalo nemjerljiv doprinos ovoj akciji i ovim putem im se zahvaljujemo - saopćili su iz operativnog štaba.

Više o:

Crna Gora Potraga
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na