LIJEP GEST

Policajci dječaku iz Siska uljepšali rođendan

Kako se pali sirena? Kako rade bljeskalice?, nije prestao ispitivati sisačke policajce mali slavljenik

Policajci oduševili dječaka. 24Sata

24 Sata

18.4.2021

Dječak iz Siska ove je godine za 7. rođendan ostvario svoj san i dobio dar kakvom se sigurno nije nadao - upoznao je policajce i saznao kako je to biti policijski službenik, piše 24 Sata.

 Iznenađenje mu je pripremila majka kako dječak ne bi bio tužan jer je zbog trenutne epidemiološke situacije proslava njegova rođendana otkazana.

Obratila se Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj i zamolila policajce za pomoć. Dogovor s majkom je brzo pao, pa ga je ona, ništa mu ne rekavši, dovela u Policijsku postaju Sisak.

Slavljenika su s prigodnim darom dočekali sisački policajci, koji su mu na sva njegova znatiželjna pitanja dali odgovore.

Njegovoj sreći i veselju nije bilo kraja, a dječakov iskreni, široki osmijeh nije mogla sakriti ni zaštitna masku. S policajcima je proveo oko pola sata, nakon čega su se fotografirali za uspomenu. Tako će mali slavljenik imati pregršt fotografija kako bi se prisjetio najsretnijeg rođendana dotad. A policajci se nadaju kako će dječak, kad odraste, postati policajac te da će i on ponosno nositi uniformu.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.