MISTERIOZNI SLUČAJ

U grobu kod Zete pronašli tijelo nepoznate žene

Iz Uprave policije crnogorskim medijima je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali da sahrane preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznato tijelo

Slučaj prijavljen policiji. Ilustracija

A. Ka.

20.4.2021

U zetskom selu Vukovci zavladao je nespokoj nakon što je u jednoj porodičnoj grobnici pronađeno zakopano nepoznato žensko tijelo.

Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu.

Iz Uprave policije crnogorskim medijima je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali da sahrane preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznato tijelo.

Iako dobro upućen izvor tvrdi da žensko tijelo nije bio u kovčegu, već samo ubačeno u grobnicu, policija govori suprotno - da je bio u kovčegu.

- Početkom mjeseca porodica iz Vukovaca pokušala je da sahrani preminulog člana. Kada su otvorili porodičnu grobnicu unutra su pronašli kovčeg u kojem su bili posmrtni ostaci. Nije im bilo poznato ko je sahranjen, ni kada, zbog čega su pozvali policiju. Mi smo, nakon tog obaviještenja, izašli na lice mjesta i obavijestili tužilaštvo - objasnili su iz MUP-a.

Naložena su, kažu, vještačenja kako bi se utvrdilo vrijeme smrti i identitet osobe čiji posmrtni ostaci su pronađeni zakopani u tuđem grobu.

Jedan od sagovornika crnogorskih medija, koji je i prijavio novinarima taj nesvakidašnji događaj, kazao je da se u Zeti spekuliše da je u grobu pronađeno tijelo ubijene žene.

- O tome se zvanično ćuti, ali mi znamo da su ljudi otvorili grob jer su morali da sahrane babu koja je preminula. Dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. U njihovom grobu bilo je tijelo žene. Neshvatljivo je da se nešto tako dešava i zataškava - kazao je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.