SRBIJA

Djevojka tvrdi da joj je Dačić otac

Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona

Ivica Dačić. Agencije

Novosti.rs

21.4.2021

Na mail adresu Skupštine Srbije stigla je poruka od izvjesne Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić otac, pišu Novosti.rs. Ona u pismu traži da Dačić prizna nju i njenog brata kao svoju djecu, ali i da im plaća alimentaciju.

Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona, djevojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi djevojka, nikada nije ni razveo!

- Poštovani gospodine Dačiću, Ja sam Sonja, Vaša kćerka iz prvog braka. Molim Vas da priznate da smo moj brat i ja vaša djeca ili ću vas suditi za grief koji ste nanijeli meni i mom bratu lagajući sve ove godine. Mene ne zanima s kom ste Vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate na mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju, također odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina jer ste je Vi ostavili i niste se još razveli.


- Vi ste odgovorni da gledate o nama i ne možete se nas odreći, a ako takav zakon postoji da neko može da se odrekne sopstvene djece i žene onda ću ja takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije svijeta. Toliko za sada. Pozovite mog brata i moju mami i izvinite im se molim vas lijepo. Sonja, vaša kćerka koja nije tako nešto zaslužila - zaključila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.