BEOGRAD

Era Ojdanić doživio saobraćajnu nesreću: Imao sam sreće koliko sam težak

Ona gleda u auto i govori: “Jao, ja sam sebe više udarila nego vas”. Kažem joj ja: “Pa djevojko, jel vidiš da ću da padnem u nesvijest?”, kaže Ojdanić

Ad. A. / Alo.rs

Ojdanić: Prošao bez povreda

Foto: Arhiva


Srbijanski pjevač Era Ojdanić doživio je danas saobraćajnu nesreću u Beogradu. Naime, on je vozio Požeškom ulicom kada je na njegov automobil naletjelo vozilo, piše "Alo".

Prilikom sudara Era je, na svu sreću, prošao bez povreda, kao i drugi vozač, pričinjena je samo materijalna šteta na automobilima.

-Udarila me je jedna djevojka kada sam se vraćao sa jednog snimanja. Bila je iza mene u vozilu i udarila me, to je tako jako puklo. Evo, kafu sam uzeo da se smirim. Glavom sam udario u naslon sjedišta, ali nisam išao kod ljekara. Prvo mi se zamutilo u glavi, izašao sam iz automobila na zrak i naslonio se. Ona gleda u auto i govori: “Jao, ja sam sebe više udarila nego vas”. Kažem joj ja: “Pa djevojko, jel vidiš da ću da padnem u nesvijest?”. Mlada djevojka, možda ima 23 godine, a u novom autu se vozi. Ja sam lagano išao, a sreća što sam bio vezan. Džaba šteta na kolima, mogao sam pršljenove na vratu da slomim. Imao sam sreće koliko sam težak - kazao je potreseni Ojdanić.

Pjevač je problem riješio na licu mjesta, nije intervenisala ni policija, ni Hitna pomoć.

Više o temi Era Ojdanić

DODIJALA SAMOĆA
Era Ojdanić ide u Albaniju da se ženi
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na