ĐANLUKA VAKI

Italijanski plejboj i Instagram zvijezda vakcinisao se u Beogradu

Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom, a došao je samo zbog vakcinacije

Ad. A. / Telegraf

12.5.2021

Instagram zvijezda se cijepila u Beogradu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), poznat i kao "Plejboj dedica", danas se u Srbiji, na Beogradskom sajmu, vakcinisao protiv koronavirusa, piše "Telegraf".

Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom, a došao je samo zbog vakcinacije, piše "Telegraf ".

On će ponovo doći u Srbiju, gdje će se, također revakcinisati za tri sedmice.

Na radost mnogih dama širom svijeta, italijanski milioner se vakcinisao bez majice, a bio je vidno raspoložen i nasmijan. Kako se navodi, Đanluki je beogradski biznismen Andrej Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je riječ o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom svijeta i uživanja u prelijepim djevojkama, Vaki svakodnevno trenira, tijelo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se vjerovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko ima godina.

Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.