UNAKAZILA VIŠE OSOBA

Arkanova udovica Ceca reklamirala uhapšenu nadriliječnicu Olgicu

Sarajka Naida Gadžo je jedna od njenih žrtava

N. Aj.

2.6.2021

Ceca, supruga ratnog zločinca Arkana, reklamirala uhapšenu nadriliječnicu. Arhiv

Vlasnica salona "Madero centar" Olgica Markanović uhapšena je jučer na hrvatskoj granici sa Srbijom. Osumnjičena je za nadriljekarstvo, nakon što je više osoba prijavilo zbog unakažavanja u njenom salonu ljepote.

Olgica je svoju reklamu, između ostalog, dobijala i od Svetlane Cece Ražnatović, supruge ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Upravo ona ju je, kako jedna od žrtava govori, nazivala vrhunskim stručnjakom.

- Ja sam žrtva. Na mom licu se nalaze opekotine trećeg stepena koje su vješto prekrivene puderom, ali koje nikada neće nažalost moći kompletno da se saniraju. Kada sam upoznala Olgicu nisam stekla utisak da ne mogu da joj vjerujem. Nažalost, ubjedila me je u cijelu priču i o zaposlenima i o Centru za koji sam poslije saznala da ni ne postoji. Kasnije sam saznala da nije ni registrovano da ne postoji u APR-u, nigdje - rekla je jedna od žrtava gostujući na televiziji.

Katarina je, također, otkrila da su je mnoge poznate ličnosti reklamirale, a da je jedna od njih i Arkanova udovica koja je reklamirala Olgicu kao stručnjaka i vrhunskog edukatora, ali da nije učestvovala u promociji pomenutih tretmana lica.


Uhapšena Olgica Markanović. Društvene mreže

To isto je radila i Cecina kćerka Anastasija Ražnatović.

Supruga ratnog zločinca je za srbijanske medije demantirala ove navode, tvrdeći da je reklamirala jedino masažu kod Marković.

Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašteno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, a postoje indicije da je kod određenih oosoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Sarajka Naida Gadžo je jedna od njenih žrtava. Kako je za "Avaz" ranije rekla imala je opekotine drugog stepena na obrazima i nosu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.