VRIJEĐAO LOGORAŠE

Rasplamsao se rat: Jovana Jeremić zapušila usta Mariću, nakon njegove seksističke izjave, "moje gole noge su mu vazda napameti"

To je bivša naša voditeljka, jeste ona na slici, rekao je Marić

Vlasnik smetljarske televizije pokušao biti duhovit. Avaz

Piše: E. T.

3.6.2021

U toku jedne emisije na Happy televiziji, dok se vodila polemika o političkim kampanjama i protivnicima, voditeljka Katarina Korša pokazala je stranu jednih novina na kojoj se vidjela slika sa ženskom golom nogom.

Milomiru Mariću, kontroverznom voditelju, koji je nedavno vrijeđao logoraše u logorima Omarska i Keraterm, nije mnogo trebalo da osmisli ogavnu seksističku dosjetku i isproziva Jovanu Jeremić, voditeljicu koja je napustila njegovu smetljarsku televiziju. 


Jovana Jeremić odgovorila Mariću. Instagram

- To je bivša naša voditeljka, jeste ona na slici. Našli su negdje fotografiju njenu - nastavio je Marić, aludirajući na to da je sadržaj previše provokativan.

A onda mu je Jovana tokom dana i odgovorila.

- Marić je uvek bio šmeker svjetskog glasa koji voli fatalne žene. Zato su mu moje gole noge napameti i u prijepodnevnim satima. One nisu najduže, ali je nanjušio da su najtraženije, a samim tim i najskuplje. Naravno, kada je fotografisanje u pitanju - kazala je Jovana Jeremić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.