ROĐEN U BIH

Srđan Mišović koji je prijetio Draganu Bursaću i Anteni M uhapšen, iako se hvalio kako "koristi kriptogram"

Studira u Nikšiću, a živi u Budvi

Srđan Mišović. Serbian-metal.org

Antena M

15.6.2021

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru formiran je predmet protiv Srđana Mišovića, zbog prijetnji koje je putem društvenih mreža uputio mediju Anteni M, glavnom i odgovornom uredniku Darku Šukoviću, kao i kolumnisti Draganu Bursaću.

Kako su saopćili iz ODT Kotor, predmet je u fazi izviđaja.

- Povodom predmetnog događaja, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru formiran je predmet protiv S.M. iz Budve, zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, učinjenog na štetu D.B. i D.Š. Predmet se nalazi u fazi izviđaja. Nakon saslušanja svjedoka biće donijeta konačna odluka u predmetu - saopćili su iz ODT Kotor.

Podsjetimo, Mišović je 25. i 26. maja uputio prijetnje prvo Bursaću, a zatim glavnom i odgovornom uredniku Antene M Darku Šukoviću.

Mišović je brzo uhapšen iako se hvalio u komentarima da "koristi kriptogram", zahvaljujući ekspresnoj reakciji policije, tačnije policijskoj Grupi za suzbijanje visokotehnološkog kriminala koja pripada Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.


Komentari na Facebooku. Screenshot

Mišović(1987) nije sasvim nepoznat javnosti, jer su neki tamošnji mediji objavljivali tekstove o njemu kao frontmenu dvije death metal grupe. Studira u Nikšiću, rođen je u BiH, a živi u Budvi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.