SAVJETNIK ŽELJKA KOMŠIĆA

Čedomir Jovanović pojasnio pozadinu incidenta: Vratili su mi za odlazak u Srebrenicu

Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, kaže Jovanović

A. Ka.

24.7.2021

Čedomir Jovanović, lider LDP stranke i savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića, na svom Facebook profilu pojasnio je pozadinu incidenta iz garaže.



Dao iskaz u policiji

Jovanović je dao iskaz u policiji u kojem je demantovao pisanje medija da je u petak tokom svađe oko parking mjesta pretukao V. S. dodajući da insistira da se izvrši uvid u sistem video nadzora i da se o svemu obavijesti nadlezžno tužzilaštvo.

- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruženje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pjevajući pjesmu o Legiji - kaže Jovanović za Tanjug.


On navodi da se te "ubice navijači" razlikuju od Belivuka po tome što su drugo krilo istog klana i po tome što su i dalje na slobodi.

- Razumijem policiju, koja mora i treba da radi svoj posao, s tim što mislim da posao nije završen davanjem moje izjave i konstatacijom tužioca da ne postoji nikakvo krivično i prekršajno djelo, jer nijedan zakon nisam prekršio - ističe Jovanović.


U policiju otišao samoinicijativno

Kako kaže lider LDP-a, bit će bolje da policija provjeri izvor i puteve vijesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čovjeka.

- Medijima je proslijeđena informacija da me policija nije pronašla u stanu iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji, gdje sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vijest o navodnom incidentu koju su objavili portali – zaključio je Jovanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.