DOLAZILE I STARLETE

Kako je razbijena kokainska zabava u Beogradu: Specijalci upali u kupleraj i uhapsili 29 osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba

Dvojica uhapšenih u raciji. Blic

Ad. A. / Blic

3.9.2021

Nakon što je u luksuznom apartmanu "Bomba" u Beogradu razbijena velika kokainska zabava na kojoj je policija uhapsila 29 osoba izvor „Blica“ otkrio je šta se sve događalo na toj tajnoj lokaciji, te ko je sve tu dolazio.

-Ovo nije prvi put da se u tom apartmanu prave sumnjive žurke. Bilo je tu svega i svačega. Dolazile su mnoge starlete, ali ne moramo da otkrivamo koje. Svi ih znaju sa televizije. Taj stan najviše vole za takve zabave, jer unutra imate nekoliko kreveta sa baldahinima, džakuzije, bazen na krovu, svijetla... Jasno vam je kako to izgleda - priča saogovornik „Blica“ koji je upućen u slučaj hapšenja grupe od 29 osoba u apartmanu "Bomba" u kojem je nađena droga.

Stan nalazi se na trećem spratu zgrade.

- Imate na prvom spratu, potom drugi sprat, to je za normalan svijet, a na trećem je kupleraj. To je upravo i taj apartman gdje su pohapšeni. Recimo, na drugom spratu su odsjedali i košarkaši Partizana - otkriva on.


Oduzeli kokain i spid. Blic

Navodi da je policija te noći u zgradu došla na dojavu.

- Njima je dojavljeno da je ta narkogrupa u zgradi. Opkolili su stan sa svih strana i upali. Taman kada su se opustili - priča on.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika. Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima.

Prilikom pretresa, kod pet lica policija je pronašla određenu količinu kokaina i spida i utvrdila da su tokom proslave pojedinci koristila narkotike.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.