DRUŠTVENE MREŽE BRUJE

Krivokapić vraćen sa granice jer nije imao PCR test, iz Vlade tvrde da to nije tačno

Nakon svega, odlučeno je da Krivokapić u Tiranu ode avionom i u međuvremenu uradi PCR test

Pojavili su se i snimci na kojima se vide službeni automobili. Printscreen

A. Ka. / Antena M

14.9.2021

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uz navodne komplikacije stigao je u Tiranu, gdje se održava sastanak predsjednika Vlada država Zapadnog Balkana sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Od jutros se pojavila informacija da je premijer sa pratnjom vraćen sa Božaja zbog toga što je, navodno, pokušao u Albaniju da uđe, bez PCR testa i potvrde o vakcinaciji.

Po tim izvorima, Krivokapić je na put krenuo jutros, ali na graničnom prijelazu dogodila se, kako se tvrdi na društvenim mrežama, neprijatnost.

Navodno, premijer je vraćen s granice pošto je utvrđeno da ne posjeduje PCR test, niti je vakcinisan protiv kovida 19.

Pojavili su se i snimci na kojima se vide službeni automobili koji se vraćaju sa graničnog prelaza. Iako se na snimcima ne vidi ko je u vozilima, korisnici društevih mreža koji su se zadesili na graničnom prelazu tvrde da je u vozilu bio premijer.

Nakon svega, odlučeno je da Krivokapić u Tiranu ode avionom i u međuvremenu uradi PCR test.

Korisnici društvenih mreža, zainteresovani za situaciju čak su i pratili njegov avion i primijetili da je do Tirane putovao neočekivano dugo. Čudno je da su, po tim izvorima, dva komercijalna leta dobili dozvolu za spuštanje prije aviona sa državnom delegacijom Crne Gore.

Antena M je kontaktirala PR službu premijera, odakle su kazali da informacija nije tačna, da premijer ide u Tiranu avionom i da cijela delegacija ima uredno urađen PCR test.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.