PREMIJER CRNE GORE

Krivokapić: Vlada će razmotriti sve inicijative iza kojih stoji najmanje 41 poslanik

On je, reagujući na zajedničko saopćenje DF-a i Demokrata kazao da ga raduje što se u okviru parlamentarne većine pokrenuo dijalog koji će rezultirati boljitkom za sve crnogorske građane

Zdravko Krivokapić. Agencije

A. Ka. / Antena M

16.9.2021

Stava sam da je ekspertska vlada najbolji model za vođenje reformi i demokratske tranzicije, i to ne znači da eksperti u Vladi ne mogu biti predloženi od strane političkih partija, naveo je na Twitteru premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je, reagujući na zajedničko saopćenje DF-a i Demokrata kazao da ga raduje što se u okviru parlamentarne većine pokrenuo dijalog koji će rezultirati boljitkom za sve crnogorske građane i bržom integracijom naše zemlje u EU.

Veoma pažljivo ću razmotriti sve nove inicijative i prijedloge za unaprijeđenje rada Vlade, koje su došle i koje budu dolazile od predstavnika parlamentarne većine, i iza koga stoji najmanje 41 poslanik. Vlada ostaje privržena sporazumu koji su tri koaliciona lidera potpisala nakon 30. avgusta, ali i borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, te vladavini prava, koja podrazumijeva hitne i neodložne promjene u pravosuđu i tužilaštvu - zaključio je Krivokapić.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.