REAKCIJA

Kabinet Đukanovića o izjavama iz Moskve: Sramota za jednu tako veliku, značajnu zemlju, kako se ophodi prema Crnoj Gori

Ne mogu da sakriju ustvari koliko ih boli, kako kažu, "takozvana" evroatlantska orijentacija Crne Gore, navedeno je u saopćenju

Milo Đukanović, predjednik Crne Gore. Agencije

A. Ka. / Antena M

21.9.2021

Kabinet predsjednika Crne Gore Mila Đukanović oglasio se nakon najnovijih izjava iz Moskve u kojima se, kako je navedeno, udomaćila riječ "sramota".

- Riječ koja najbolje odgovara onome što čine predstavnici i svetovne i duhovne vlasti Rusije, nastavljajući sve otvorenije da se miješaju u unutrašnje stvari Crne Gore, uz grubo klevetanje šefa prijateljske države. Izmišljajući pri tom da većina građana Crne Gore podržava SPC. Ne mogu da sakriju ustvari koliko ih boli, kako kažu, "takozvana" evroatlantska orijentacija Crne Gore. Ali im ne smeta što su srpski patrijarh i srpski mitropolit dostavljeni na Cetinje helikopterom NATO snaga, prikriveni pancir ćebetom. Tu akciju eto podržava i Rusija. Kad već toliko pričaju o sramoti - zaista sramota za jednu tako veliku, značajnu zemlju, kako se ophodi prema Crnoj Gori i njenom predsjedniku. Historija će one koji su za to odgovorni smjestiti upravo na te stranice - zaključuje se u saopćenju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.