NAPETOSTI NA KOSOVU

Srbijanski mediji dramatično izvještavaju: Specijalci ROSU na Jarinje dovezli oklopno vozilo s puškomitraljezom

Prethodno su iznad Jarinja patrolirali srpski avioni, nakon toga je policija Kosova podigla dron koji je nadlijetao područje pod blokadom

E. T.

Vozilo o kojem mediji u Srbiji dramatično izvještavaju

Foto: Agencije


Pripadnici specijalne jedinice policije Kosova dovezli su danas na Jarinje specijalno oklopno vozilo na koje je postavljen puškomitralje, javljaju dramatično srbijanski mediji. 

Tako se novinar Mladen Mijatović uključio se uživo u Nacionalni dnevnik TV Pink i izvijestio da su albanski specijalci koji su prisutni na Jarinju naoružani do zuba i da je nadomak graničnog prijelaza parkirano specijalno oklopno vozilo. 

Prethodno su iznad Jarinja patrolirali srpski avioni. Nakon toga je policija Kosova podigla dron koji je nadlijetao područje pod blokadom. 

Blokada Srba s Kosova nezadovoljnih odlukom Prištine o zamjeni registarskih tablica sa srpskim oznakama i raspoređivanjem specijalnih snaga policije na prijelazima Jarinje i Brnjak traje već sedam dana.

Na blokadi dugoj oko tri kilometra nalazi se nekoliko desetina kamiona i više desetina vozila građana te dvadesetak blindiranih vozila ROSU i džipova policije Kosova.

Situacija na prelazima koji su danima blokirani kamionima i teškim mašinama je trenutno mirna, ali napeta.

Više o:

Kosovo ROSU Srbija
NA VRH

Podijeli članak na