OŠTRE REAKCIJE

Rudan o Milanoviću: To je osoba koja bi trebala biti u ustanovi, čovjek je teško bolestan

Problem proizlazi iz toga što nije u bolnici, istakla je

H. J. I.

Rudan komentirala Milanovićeve izjave

Foto: Avaz


Izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića o Srebrenici i ubistvu obitelji Zec sablaznio je najveći dio hrvatske javnosti. Brojni politički i društveni akteri osudili su Milanovićevo relativiziranje genocida u Srebrenici i svođenje mučne likvidacije obitelji Zec na odštetu. 

Predsjednikove izjave komentirala je i književnica Vedrana Rudan

– Iskreno, iz dna duše, mislim da je Zoran Milanović osoba koja bi trebala biti u ustanovi. Čovjek je teško bolestan i problem proizlazi iz toga što nije u bolnici - rekla je Vedrana Rudan o Milanoviću za N1.

Ovo nije prvi put da se javno propituje mentalno zdravlje predsjednika. Ranije su to činili viđeniji HDZ-ovci poput Vladimira Šeksa, Marija Banožića, Gordana Jandrokovića…

Inače, Vedrana Rudan često u svojim javnim istupima komentira rad predsjednika. Tako je nedavno u intervjuu za Kurir izjavila kako je Milanović ne iritira, već da je iritiraju oni koji su za njega glasali na izborima piše Jutarnji.

– On je bio predsjednik Vlade, dobro smo ga upoznali. Nesposobna lijenčina. Kako je bilo uopće moguće da toliki građani glasaju za čovjeka koji je, dok je bio na vlasti, vrijeme provodio jedući, pijući i lupetajući gluposti? Kao predsjednik nastavio je u istom ritmu, samo žešće. Građani Hrvatske nemaju sreće na izborima. Milanović je dvorska luda na dvoru bez kralja. Bojim se da će na idućim izborima za predsjednika države pobijediti lobotomirani majmun - izjavila je tada Rudan.

Više o temi Vedrana Rudan

IZNIJELA SVOJA MIŠLJENJA
Vedrana Rudan žestoko: Silovanje ima 1.200 lica
NA VRH

Podijeli članak na