OTKRIO BROJNE DETALJE

Sergej Trifunović: "Bodiroga ustao od stola, a Obradović mi kaže: Slikaj nas, p**** ti materina"

Moj ortak nije mogao da dobije posao u firmi pored stručne spreme koja je ozbiljna. Tražili su da izbriše sve slike na Instagramu sa Sergejom Trifunovićem. Šta da pričam dalje, rekao je Trifunović

Glumac Sergej Trifunović otkrio je mnoge detalje o svom životu. Arhiv

N. Aj.

2.1.2022

Glumac Sergej Trifunovićotkrio je mnoge detalje o svom životu u intervjuu za "Nedeljnik", ali i oko fotografije o kojoj se danima pričalo u Srbiji.

Ovaj Mostarac s adresom u Beogradu govorio je o tome kako je jedna košarkaška legenda Srbije odbila da sjedi sa njim za stolom.

- Dejan Bodiroga, njemu je bilo neprijatno da sjedi sa mnom. Ustade čovjek. Nije htIo da se slika sa mnom. Onda, moj ortak nije mogao da dobije posao u firmi pored stručne spreme koja je ozbiljna. Tražili su da izbriše sve slike na Instagramu sa Sergejom Trifunovićem. Šta da ti pričam dalje - ispričao je Trifunović.

Otkrio i pozadinu priče o kojoj se danima pričalo, kada se i Partizan i ogradio od njega.

- Desilo se ono sa Partizanom. Sa Trinkijerijem. Sjeli smo poslije protesta u Malu Slaviju. Ušli su Trinkijeri, Todorić, Šćepa i još neki. Uglavnom, ja sam se slikao s njima i napisao "Ovo je čovjek (Trinkijeri) koji će nas vratiti u halu". Nikakva politika. Što reče neko, da smo uzeli Eurokup, sačekali bi devet ujutru. Ali još se supa nije ohladila, Partizan se ogradio od te moje slike na Instagramu, a jedna osoba me je zvala da to izbrišem. Rekao sam da ne dolazi u obzir. Ako se vi stidite mene kao jednog iskrenog navijača Partizana, onda nemamo šta da razgovaramo - pričao je Trifunović, između ostalog, u intervjuu.

Otkrio je i šta se desilo nedugo potom.

- Dan kasnije, tadašnji trener Fenerbahčea Željko Obradović, zove me u kafanu. Sjede Željko i Dragan Kićanović. I Željko koji prezire društvene mreže, pritom čovjek je iz Čačka, kaže: "Vadi telefon, pali kameru, slikaj nas trojicu, p**** ti materina... Ajde sad kači na ona tvoja g***a. I sad dok pričam ovo sam u šoku što ih poznajem. Željka i Kiću. Za neke ljude sam zaista u šoku što ih poznajem, kao Vlade Divca naprimjer - rekao je Trifunović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.