POTPREDSJEDNIK SABORA

Sanader napao Milanovićevog glasnogovornika: Bahat je i nekulturan, izbjegao je reći gdje mu šef odmara

Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima, napisao je Sanader

Ante Sanader i Zoran Milanović. Avaz - Patrik Macek/PIXSELL

E. Ć.

24.1.2022

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Ante Sanader (HDZ) na svom Facebook profilu je uputio kritike Zoranu Milanoviću, predsjedniku Hrvatske, a i njegovom glasnogovorniku nakon odgovora na pitanje o tome je li hrvatski predsjednik bio na skijanju u Italiji.



Neka skine oznake tajnosti sa putovanja

- Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara! Pa gdje je odjednom nestalo #samoodgovoritenapitanje? Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima. 

Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske - napisao je Sanader na svom Facebook profilu.

Nikad nije na odmoru

Hrvatski portal "Tportal" je poslao upit Uredu predsjednika Hrvatske, na koji je stigao odgovor da Milanović nije na odmoru, da je u Zagrebu i da inače nikada nije bio na odmoru.

- Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost. Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru, i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uslove za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. 

Budući da je državni funkcioner, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade - navedeno je u odgovoru iz Ureda predsjednika Hrvatske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.