EMOTIVNE PORUKE

Oglasio se otac, suprug i kum žrtava masakra na Cetinju: Miki moj, samo mi ih pazi kao do sad

Cetinjanin Miloš Martinović, koji je u stravičnom masakru 12. avgusta ostao bez dva sina - Marka 11 i Mašana 8, supruge Nataše i kuma Milana Mitrovića, prvi put se oglasio nakon nezapamćene tragedije

Martinović: Nenadoknadiv gubitak. Blic / Društvene mreže

Al. B.

20.8.2022

Cetinjanin Miloš Martinović, koji je u stravičnom masakru 12. avgusta ostao bez dva sina - Marka 11 i Mašana 8, supruge Nataše i kuma Milana Mitrovića, prvi put se oglasio nakon nezapamćene tragedije koja je potresla region. 

Poruke podrške

Uz niz fotografija najmilijih on je na svom facebook profilu objavio emotivnu poruku svom pokojnom kumu, koji je ubijen nakon što je bez razmišljanja pokušao da spasi njegovu porodicu.

- Miki moj, samo mi ih pazi kao do sad jer si ti uvijek bio uz njih, moj brate dobri ... - napisao je Martinović, prenosi Blic. 

Martinovićev facebook profil danas je pun porodičnih fotografija, slika mališana, dok poznanici, prijatelji, ali i mnogi koji ga ne poznaju ostavljaju emotivne poruke podrške u kojima ga mole da izdrži tešku bol i nenadoknadiv gubitak s kojom se suočio.


Krvavi pohod

Podsjetimo, Vuk Borilović je 12. avgusta na Cetinju ubio deset, a ranio šest osoba. Prve žrtve bili su Nataša Martinović i njeno dvoje djece. Nakon toga ušao je u dom komšija, porodice Drecun i ubio tri osobe, a onda je pucao i teško ranio njihovog unuka. Nije poštedio ni svog ujaka Gorana Đurišića, komšije Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović. Ranio još pet komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića. Policija je prema njemu ispalila 20 hitaca, a na njega su pucali i mještani. Borilović je pogođen s pet metaka prije nego što je pao mrtav. Još se utvrđuje čiji hitac je za njega bio smrtonosan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.