VASA IZA REŠETAKA

Ovo selo u Srbiji nadaleko poznato, ali ne po teletu sa pet nogu: "Dovozili su djevojke iz Bjelorusije, Ukrajine, Moldavije..."

Drugi je rekao da su djevojke redovno bile dovožene u ovaj objekat

Objekat Nina u Mihajlovcu. Telegraf

E. T. / Telegraf

18.9.2022

Mihajlovac, malo selo pored Smedereva u Srbiji nadaleko je poznato, piše Telegraf. Ali ne po džinovskom paradajzu, teletu sa pet nogu, janjetu sa dvije glave... već po bordelu, odmah pored glavnog puta. 

Nema čovjeka u Mihajlovcu, malom selu pored Smedereva, koji nije čuo za Ljubišu Vasića zvanog Vasa, i koji ne zna za njegov objekat, zbog kojeg je završio i iza rešetaka. 


Djevojke iz Bjelorusije, Ukrajine, Moldavije. Telegraf

Ekipa Telegrafa obišla je napušteni bordel pod imenom "Nina sa prenoćištem".

Ovaj napušteni objekat nalazi se odmah pored glavne prometne ulice i prekoputa osnovne škole i crkve. Čini se da je svako iz kojegg god pravca da je dolazio, mogao tu da svrati i provede se.

Dvojica mještana ovog sela razgovarali su s novinarima.

- Nisam nikada posjećivao taj bordel, ali svi u selu smo manje - više znali šta se tamo dešava i čemu taj objekat služi. Bučno nikada nije bilo uveče, kada je objekat radio. Cijeli taj njegov bordel je bio zabarikadiran, unutra postoje podrumi - priča jedan mještanin sela.

Drugi je rekao da su djevojke redovno bile dovožene u ovaj objekat.


Objekat Nina u Mihajlovcu. Telegraf

- On je svoju karijeru počeo sa mladim djevojkama. On je tu djecu dovodio i odvodio i on je njih preprodavao. Dovedu ih taksi vozilima tu (u bordel) i onda ih razvoze svuda. Tako da te djevojke nisu ni znale gdje idu. Ucjenjivali su ih. Bilo je curica iz Ukrajine, Moldavije, Bjelorusije... - priča.

On kaže da je Ljubiša dovodio djevojke u kuću koja je u blizini bordela.

- On ih dovede po četiri, pet i smjesti ih gore na sprat. I one jadne vire kroz prozor, kao ptice iz gnijezda. Ja kada sam prolazio viđao sam takve prizore. A onda su oni njima zabranili da gledaju kroz prozor, morale su roletne da budu spuštene. To su bile lijepe devojke, one dođu dvij-tri noći i nestanu, pa onda nova tura djevojaka i sve tako u krug - priča ovaj Mihajlovčanin.

Ljubiša Vasić, poznat po nadimku - prva frizura Srbije, i konobar J. J. (62) uhapšeni su u aprilu u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale "orgije" u tajnim sobama.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.