GLOBUS

Pohotnica nadrogirala tinejdžera i natjerala ga na seks: "Sigurno si gej ako nećeš"!

Par iz Walesa završio na sudu

(A. Vr.)

11.9.2014

Par iz sjevernog dijela Walesa u Velikoj Britaniji navodno je nadrogirao 15-godišnjeg mladića, koji je radio za njih kao dadilja, i natjerao ga na seks.

Nicola Mason (24) i njen stariji momak o John Ford (46) pozvali su dječaka kod sebe, natjerali ga da uzme zloglasnu drogu MCAT i potom ga nagovarali da se posek*a s devet godina starijom Nicolom.

Prema riječima optužbe, ‘iskoristili su 15-godišnjaka koji je tada bio djevac. Izgubio je nevinost pod pritiskom, dok je John Ford gledao.’

Prvi put kada se to dogodilo, par se vratio iz noćnog izlaska, a dječaku se činilo da su pijani ili nadrogirani. Ford mu je navodno rekao da je Nicola ‘totalno luda’ i da može "učiniti što god želi s njom."

Dječak se uznemirio, a Ford je rekao Nicoli da se skine, što je ona i učinila pred dječakom, prenosi britanski Mirror. Ford je potom krenuo nagovarati dječaka na seks s njegovom djevojkom, rugajući mu se da ‘je sigurno gej ako neće.’

Na kraju je mladić popustio i pose*ao se s Nicolom dok je Ford gledao.

Novi incident dogodio se dvije do tri sedmice kasnije, kada ga je Ford odveo u spavaću sobu gdje je Mason ležala gola na krevetu. Dječak je ponovno rekao ‘ne,’ no ovaj put su mu navodno dali drogu MCAT, znanu kao ‘mijau mijau,’ kako bi se opustio. Na kraju je ponovno popustio i upustio se u spolni čin s Nicolom.

I Ford i Mason na sudu tvrde kako se ništa od navedenog nije dogodilo, već da je dječak sve izmislio. Suđenje se nastavlja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.