GLOBUS

HOROR Satima silovali porno zvijezdu, slomila obje noge pokušavajući se spasiti!

Uhapšeni silovatelji kojim prijeti 30 godina zatvora

(A. Vr.)

30.10.2014

 

Ruska prostitutka slomila je obje noge dok je bježala od dvojice nasilnika koji su je brutalno silovali i napastovali nakon što su je namamili u stan zbog poslovne saradnje.

Mlada glumica koja glumi u filmovima za odrasle došla je u stan kako bi dvojicom muškaraca razgovarala o novom filmu, ali umjesto toga su ju napali i silovali nekoliko sati.

Kako bi se spasila od silovatelja, 22-godišnja prostitutka koja radi pod imenom Lola Taylor skočila je kroz prozor trećeg sprata zgrade, prenosi jutarnji.hr.

Komšija koji je šetao psa u moskovskom kvartu Jasenovo, Blasius Vinogradov (54) pronašao je djevojku krvavu i u razderanoj odjeći.

- Šetao sam psa kada je plavuša s poderanom odjećom i krvavim ustima pala na zemlju. Kada sam došao do nje bila je u nesvijesti i jasno se vidjelo da su joj slomljene obje noge. Odmah sam nazvao policiju i hitnu pomoć, rekao je Vinogradov.

Bivša bibliotekarka hitno je prevezena u obližnju bolnicu.

- Bila je u vrlo lošem stanju i pretrpjela je višesatno silovanje i zlostavljanje prije nego li je skočila. Kad smo uhvatili dvojicu nasilnika oni su sve poricali - sve dok nismo našli dokaze o zločinu u stanu.

Pokušali su očistiti krvave mrlje ali nisu uspjeli sakriti poderanu odjeću.

Dmitrij Kosenkov (30) i Maksim Pilipenko (33) uhapšeni su i mogli bi biti osuđeni na 30 godina zatvora, a prije suđenja provest će iza rešetaka tri mjeseca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.